Skocz do zawartości
  • Witamy na danloona.nl!

Witamy na danloona.nl, podobnie jak większość społeczności internetowych, musisz się zarejestrować, aby przeglądać lub publikować posty w naszej społeczności, ale nie martw się, jest to prosty i darmowy proces, który wymaga minimalnych informacji do rejestracji. Bądź częścią danloona.nl rejestrując się lub tworząc konto.

• Zakładaj nowe tematy i odpowiadaj na inne
    • Subskrybuj tematy i fora, aby otrzymywać aktualizacje e-mail
    • Uzyskaj własną stronę profilową i nawiązuj nowe znajomości
    • Wysyłaj osobiste wiadomości do innych użytkowników.

Rekomendowane odpowiedzi

kefru

Hejka,

Szukam fajnych sklepów polskich online, z dobrej jakości ubraniami i nadrukami oraz gadżetami np. z motywem popkulturowym, ale też nie koniecznie. Znacie jakieś takie sklepy? Dlatego akurat ten sklep?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Danloona

Ze swojej strony mogę polecić kilka sklepów.

• OtherTees.com - jeden z polskich sklepów, z merchem i całkiem spoko jakości nadrukami.
  • GeekUp.pl - jeśli chodzi o gadżety
  • Dystrykt Zero - jeśli chodzi o figurki, przez nich głównie zamawiałem te droższe.

Z nie polskich mogę polecić.

• Qweertee - dość tanie koszulki, jakościowo tak sobie, jest dobrze? jest tanio.
  • TurtleTee - jest dość drogo, ale jakościowo nie najgorzej.
  • SharkRobot - mega dobre t-shirty z dobrymi nadrukami, ale ceny kosmiczne jak na Polski standard już.

Jest to moja subiektywna lista sklepów z których korzystałem, i mogę polecić. 

• Dobra robota 1

Główny  | macOS Sequoia 15.6.1 | Mac Studio 2023 | Apple M2 Max  32GB RAM  | 1TB Apple Fabric |

Mobilka | macOS Sequoia 15.6.1 | MacBook Pro 14" 2023 | Apple M2 Pro  | 16GB RAM |  1TB Apple Fabric |

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi